Dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății RAJA Constanța care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal în perioada celebrării Adormirii Maicii Domnului.

Potrivit RAJA, apelurile către numărul de telefon al dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Singurul serviciu care îşi va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaților interesați să își achite facturile la apă potabilă şi canalizare le facem cunoscut faptul că, în perioada 15 – 18 august, casieriile RAJA vor fi închise. Excepție face casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, care va funcționa sâmbătă, 18 august, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Începând de luni, 20 august, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, acestea fiind deschise inclusiv în zilele de sâmbătă, 25 august și 01 septembrie.

Articolul precedentCaravana SMURD „Fii pregătit!” se afla pe litoral!
Articolul următorCe măsuri de fluidizare a traficului iau polițiștii de frontieră constănțeni