Dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții RAJA care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal, în zilele de luni – 28 mai, și vineri – 01 iunie, dar casieriile societății vor fi închise.

În zilele respective, apelurile către numărul de telefon al dispeceratului – 0241/924 – vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare să fie remediate în timp util, astfel încât abonații societății să poată beneficia de apă la parametrii optimi.

Singurul serviciu care își va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, în zilele de luni – 28 mai, și vineri – 01 iunie, casieriile RAJA vor fi închise. În intervalul 29 – 31 mai casieriile societății vor avea program normal de lucru, iar sâmbătă, 02 iunie, casieria de pe strada Răscoalei 1907, nr. 5, din municipiul Constanța va funcționa în intervalul orar 09.00 – 13.00. Începând de luni, 04 iunie 018, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru.

Articolul precedentCondamnări cu suspendare în dosarul „Micul Regat”
Articolul următorProbleme la livrarea permiselor de conducere la domiciliu, în Constanța