Poliţiştii de frontieră  au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, articole de încălțăminte susceptibile a fi contrafăcute,în valoare de aproximativ 2.800.000 lei.

Potrivit Poliției de Frontieră, în data de 05.10.2018, s-a efectuat un control la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societăţii comerciale este un cetăţean chinez, în vârstă de 33 de ani, având reședința pe raza județului Ilfov. În urma controlului, au fost descoperite 4.640 perechi de încălţaminte.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 2.774.720 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate,.

Articolul precedentVictorie pentru FC Viitorul la Iași prin dubla lui Ianis Hagi
Articolul următorTânăr sub influența unor substanțe necunoscute a ajuns la spital in stare gravă