PNL  şi-a validat candidatii la Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța. Votul din Biroul Politic Naţional va avea loc luni, 9 martie.

Candidatul PNL pentru Consiliul Județean Constanța este fostul deputat Mihai Lupu. Acesta a obținut 51 de voturi pentru, 9 împotrivă și 6 abțineri în cadrul Comitetului Director Județean

Candidatul PNL pentru Primăria Constanța este Vergil Chițac. Acesta a obținut 43 de voturi pentru, 19 voturi împotrivă, trei abțineri și un vot nul. Vergil Chiţac a revenit în PNL, partid pe care îl părăsise în toamna lui 2017 .A mai candidat pentru functia de primar  la alegerile din 2016.

“Am prezentat cercetarea sociologică colegilor mei şi le-am arătat că domnul Chiţac e singura persoană cu favorabilitate pozitivă dintre toţi candidaţii din Constanţa indiferent de partid şi e singura persoană care obţine un scor egal ca al domnului Făgădău. Restul, absolut toţi cei care au intrat în cursă sunt la jumătate. Drept pentru care am propus o dezbatere în interiorul partidului pe posibilitatea de a-l numi candidat pe domnul Vergil Chiţac. A fost o dezbatere aprinsă, ţine de câteva săptămâni şi s-a ajuns la o concluzie majoritară că domnul Vergil Chiţac este candidat al PNL, până la votul din Biroul Politic Naţional de luni, agreat de filiala Constanţa, obiectivul nostru principal fiind o conducere de dreapta atât la nivelul Primăriei, cât şi la nivelul Consiliului Judeţean”, a declarat Bogdan Huţucă. Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa.

 

 

 

Articolul precedentCoronavirus în București. Bărbat de 49 de ani – Cazul numărul 12 în România
Articolul următorFOTO VIDEO|“Diferenta pe acest teren au facut-o fazele fixe.” Farul -Turris 0-1