Piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța abundă în această perioadă de roșii, castraveți, vinete sau ardei de la producătorii locali, așa că acum este momentul prielnic să vă faceți provizii pentru iarnă.

Oferta este variată și bogată, iar iarna va fi una lungă. „De aceea, noi vă invităm să vă aprovizionați din timp pentru a vă umple cămările și să puneți la păstrare tradiționala zacuscă, zarzavaturi pentru ciorbe, bulion sau suc de roșii”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.
Doamna Ema este unul din producătorii locali care își așteaptă clienții în Piața Unirii cu produse de la Techirghiol, atât din solar, cât și din câmp – producție proprie. Roșiile sunt considerate „vedetele” sezonului, pentru că se vând cel mai bine, spune producătorul local.
Pentru cine nu are timp să prepare conserve pentru iarnă, există și varianta să le cumpere gata făcute, direct din piață. Doamna Ema a adus spre vânzare bulion cu ardei capia și suc de roșii, puse de anul acesta.

Articolul precedentContinuă amenajarea parcărilor rezidențiale în municipiul Constanța!
Articolul următorMotociclist rănit după ce a intrat într-un microbuz de persoane, la Plopeni