Un tânăr de 24 de ani a fost rănit, marți dimineață, după ce a intrat cu motocicleta într-un microbuz de transport persoane, niciunul dintre pasagerii din autovehicul nefiind vătămat în accident. Polițiștii au constatat ulterior că motociclistul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit polițiștilor constănțeni, marți dimineață, în jurul orei 9.50, un bărbat de 24 de ani a condus o motocicletă pe DJ 392, iar la ieșirea din localitatea Plopeni, către Movila Verde, a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane. Autovehiculul se afla oprit pe partea dreaptă a carosabilului, conducătorul auto intenționând să efectueze manevra de întoarcere.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului. În microbuz se aflau patru pasageri, nici ei și nici șoferul mașinii neavând nevoie de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că tânărul de pe motocicletă nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, motocicleta condusă este neînmatriculata. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Articolul precedentCampanie de susținere a producătorilor locali în piețele constănțene
Articolul următorAtenție, șoferi!Trafic restricționat total într-o intersecție din municipiul Constanța