Primăria Municipiului Constanța prezintă cele mai importante manifestări de anul acesta la standul destinației Constanța-Mamaia de la Romexpo.

Printre primele evenimente anunțate se regăsesc deja cunoscutele Neversea, Sunwaves, The Color Run sau Festivalul Scoicilor, dar și Pontus Euxinus – Povestea Vinului Dobrogean sau Dacia Clasic – 50 de ani de la începerea fabricării modelului Dacia 1300.

Începând cu luna martie, evenimente sportive, târguri culinare sau festivaluri de profil își vor deschide porțile atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști.

Desfășurat în perioada 21-24 februarie, Târgul de Turism este cel mai important eveniment dedicat industriei de turism din România. Primăria Municipiului Constanța, Organizația Patronală Mamaia-Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, promovează împreună în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional Romexpo București, stand 26-29, destinația Constanța-Mamaia.

Articolul precedentPesta porcină africană, confirmată la opt mistreţi morţi, găsiţi pe trei fonduri de vânătoare din judeţul Constanţa
Articolul următorSe amenajează noi locuri de parcare în Constanța!