Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche au descoperit, printre bagajele unui cetăţean român, 54 de articole vestimentare contrafăcute.

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Vama Veche,au descoperit pe 31 octombrie, în urma controlului unui autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România,  printre bagajele unui cetățean român, în vârstă de 54 de ani, 54 de articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana a declarat  că bunurile au fost achiziționate din Turcia pentru uz personal și comercializare, dar nu deține documente legale pentru acestea. Produsele, în valoare de aproximativ 5.800 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Articolul precedentArmă cu aer comprimat, descoperită de polițiștii de frontieră la Băneasa
Articolul următorAtenție șoferi: DN3C, închis timp de trei zile pentru asfaltare