Polițiștii de frontieră din Băneasa au descoperit, într-un autoturism, o armă cu aer comprimat, din categoria armelor neletale, pentru care trei cetățeni români nu dețineau documente de proveniență sau autorizație.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Băneasa, aflându-se, marți, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul dintre localitățile Oltina și Viile din județul Constanța, un autovehicul în care se aflau trei bărbați din Constanța, cu vârste cuprinse între 19 și 38 de ani.
În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, printre scaunele din față, o armă cu aer comprimat, de calibru 5,5 mm, precum și 140 de capse din plumb. Cei trei bărbați în cauză au declarat că nu dețin permis de port armă sau autorizație.

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor prin deținerea sau portul fără drept de arme neletale.

Articolul precedentPrognoza meteo. Cum va fi vremea la Constanța
Articolul următorBunuri de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră din Vama Veche