Poliţiştii de frontieră de la Vama Veche au descoperit, ascunse în bagajele a trei cetăţeni români, 185 de articole vestimentare inscripționate cu numele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, vineri dimineață, în jurul orei 07.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere de la Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Astfel, au descoperit, ascunse în bagajele personale a trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 37 și 45 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 185 articole de îmbrăcăminte, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Persoanele în cauză au declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu dețin documente legale pentru acestea.
Produsele, în valoare de aproximativ 18.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Articolul precedentAtenție, se filmează! – Restricții de trafic în Peninsulă!
Articolul următorRecomandări ale pompierilor constănțeni pentru o vacanţă liniştită