viitorul

FC Viitorul a plecat spre Ploiești, unde sâmbătă, 25 mai, de la ora 20.00, va disputa, pe stadionul Ilie Oană, finala Cupei României.

Pentru finala cu Astra Giurgiu, FC Viitorul a deplasat 23 de jucători: Valentin Cojocaru și Arpad Tordai – portari; Ianis Hagi, Bogdan Țîru, Sebastian Mladen, Radu Boboc, Virgil Ghiță, Paul Iacob, Andrei Artean, Bas Kuipers, Bradley de Nooijer, Andrei Ciobanu, Vlad Achim, Ionuț Vînă, Lyes Houri, Tudor Băluță,  Alexandru Mățan, Eric de Oliveira, Andrei Tîrcoveanu, Andreias Calcan, Denis Drăguș, George Ganea și Rivaldinho – jucători de câmp.

În deschiderea finalei, de la ora 16:00, tot pe stadionul “Ilie Oană”, va avea loc finala Cupei României Elite U19, dintre CFR 1907 Cluj și FC Viitorul.

Biletele la partida Astra Giurgiu – FC Viitorul, pot fi achiziționate online dar și de  la casele de bilete ale stadionului. Prețurile biletelor sunt de 15 lei la peluze și de 30 lei la tribune. La VIP, prețul unui bilet este de 200 lei.

Federația Română de Fotbal continuă și la finala Cupei României din acest tradiția amenajării unei zone dedicate familiilor cu copii. Accesul în Family Zone (sectoare la Tribuna a 2-a) se face în baza unuia din următoarele pachete care conțin reduceri: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul copiilor pe stadion este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale stadionului “Ilie Oană”.

Articolul precedentConsilierii locali, convocați în ședință. 45 de proiecte pe ordinea de zi
Articolul următorIncendiu într-un apartament din Constanța