Polițiștii de la Transporturi din Constanța au reținut patru bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de contrabandă, braconaj piscicol și tăinuire.

Polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de luni, șase mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Topalu, la persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, braconaj piscicol și tăinuire. Astfel, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării 25 de recipiente de plastic, șapte recipiente de tablă de aproximativ 220 de litri și un butoi de aproximativ 200 de litri, ce conțineau, în total, 2.270 de litri de motorină.

Totodată, polițiștii au găsit și confiscat doi bărci cu motoare atașate susceptibile a fi fost folosite la comiterea de acțiuni ilicite, două motoare de drujbă, patru vintire, două motoare de barcă, trei sacoșe cu păpuși de plasă monofilament și aproximativ 150 de cutii cu petarde. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de aproximativ 33.000 de lei.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 52 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, braconaj piscicol și tăinuire.

Articolul precedentAtenție șoferi: strada Unirii din Constanța devine cu sens unic
Articolul următorContestația Damen în dosarul corvetelor, respinsă de Tribunalul Bucureşti