Un constănțean de 64 de ani a fost găsit la două zile după ce familia îi anunțase dispariția de acasă, el petrecând acest timp pe un câmp din apropierea comunei sale. El a suferit un șoc hipotermic, dar în rest starea de sănătate este stabilă.

Dispariția lui Badea Dinu, în vârstă de 64 de ani, din comuna constănțeană Topalu, a fost anunțată la începutul acestei săptămâni, de membri ai familiei. Bărbatul a plecat luni de la domiciliu și nu a mai revenit, fiind găsit, miercuri, după o acțiune de căutare la care au participat atât polițiști cât și localnici. „Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța și Secției 7 Rurală Crucea, sprijiniți de mai multe patrule de jandarmi ai Inspectoratului Județean Constanța, însoțite cu de un câine de urmă, dar și persoane civile din localitatea Topalu, au reușit să găsească, la data de 31 octombrie, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea respectivă, care plecase de domiciliu în dimineața zilei de 29 octombrie”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Badea Dinu a fost găsit în zona extravilanului localității Topalu, în apropierea unui canal de irigații. El suferise un șoc hipotermic dar în rest, potrivit polițiștilor, starea sa de sănătate era stabilă. Bărbatul a fost preluat de cadre medicale și transportat la spital pentru tratament de specialitate.

Deocamdată nu se știe cu exactitate de ce a plecat acesta de la domiciliu, rudele sale spunând că ar fi suferit o depresie.

Articolul precedentExcelența în afaceri va fi premiată la Gala Topul Societăţilor
Articolul următorUn nou sens giratoriu va fi amenajat la o intersecție din Constanța