Cei mai perfomanți oameni de afaceri constănțeni vor fi premiați pe 1 noiembrie 2018, în cadrul festivitîții “Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa – 2017”. Ediția  a XXV-a marchează cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa. va avea loc pe 1 noiembrie 2018.

Conducerea CCINA va premia firmele constănțene situate pe primele trei locuri și va acorda Trofee de excelență unui numar de 73 de societăţi care au ocupat, fără întrerupere, primul loc, în topul judetean, în ultimii 5 ani. Metodologia, pe baza căreia sunt clasificate companiile, este unică, pentru întreg Sistemul Cameral şi poate fi consultată pe www.ccina.ro . Eveniment exclusivist este dedicat oamenilor de afaceri şi managerilor din judeţul Constanța care au obţinut cele mai bune rezultate în anul 2017.

450 de persoane, oameni de afaceri, oficialităţi, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa,vor fi prezente la această ediție, cu un program artistic atrăgător, delicatese culinare, vinuri alese şi o tombolă cu premii surprinză.

Clasificarea se realizează după domeniul principal de activitate, reflectat de codul CAEN de patru cifre al activităţii preponderent efectiv desfăşurate şi declarate, pe propria răspundere, în situaţiile financiare pentru anul anterior. S-au luat în considerare şapte domenii principale de activitate.

 

 

 

Articolul precedentElevii constănțeni cer creșterea cuantumurilor burselor școlare
Articolul următorBărbat găsit după ce a stat două zile pe un câmp de lângă Topalu