Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a tâlhărit mai multe femei, faptele petrecându-se în Cimitirul Central din Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 3 și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, a depistat, miercuri, pe un bulevard din municipiul Constanța, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliție municipiului Constanța s-a stabilit faptul că tânărul ar fi comis una dintre fapte pe data de 29 ianuarie, în jurul orei 11.30, asupra unei femei, în vârstă de 50 de ani, aflată în Cimitirul Central din Constanța, pe care ar fi deposedat-o de o geantă în care se aflau un portofel și actul de identitate.

Totodată, polițiștii constănțeni au probat activitatea infracțională a bărbatului, care ar fi comis alte două fapte de tâlhărie, în zilele de 21 ianuarie, respectiv 9 februarie, asupra altor două femei, deposedate de mai multe bunuri.

El a fost reținut, miercuri, pentru o perioadă de 24 de ore, iar joi a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, solicitare admisă de magistrați.

Articolul precedentRestricții de circulație impuse de meciul pe care HC Dobrogea Sud Constanța îl joacă sâmbătă
Articolul următorPeste 100 de jandarmi merg la meciul de fotbal dintre FC Viitorul și CSM Poli Iași