Polițiștii constănțeni au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune, acesta fiind suspectat că a păcălit o cunoștință să-i dea 15.000 de euro.

Astfel, potrivit Poliției Județene, la data de 11 iunie, bărbatul i-ar fi cerut unui tânăr, în vârstă de 17 ani, 15.000 de euro, motivând că are nevoie de bani pentru a justifica existența sumei respective familiei, urmând să-i înapoieze acestuia.

Polițiștii Secției 3 Poliție au depistat persoana în cauză, în trafic, pe DN 39, la intersecția cu strada 23 August, fiind găsită în autoturism suma de 4550 de euro, o parte din banii împrumutați de la tânărul de 17 ani, la data de 11 iunie. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul în cauză a fost achiziționat la data de 13 iunie, contra sumei de 6000 de euro, bani care proveneau din aceeași sumă primită la data mai sus-menționată.

În continuare, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că tânărul în cauză este urmărit național prin dispoziția emisă de IPJ Bacău, pe numele său fiind dispusă măsura educativă a internării într-un centru, pentru o perioadă de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Tânărul a fost escortat în județul Brăila, fiind ulterior preluată de polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Bacău în vederea introducerii în Centrul Educativ de la Târgu Ocna, județul Bacău.

Articolul precedentNava-Școală „Mircea” acostează în Portul Tivat din Muntenegru
Articolul următorSute de oameni au au ieșit în întâmpinarea Trenului Regal