Polițiștii de frontieră constănțeni din cadrul PTF Ostrov au depistat și indisponibilizat o autoutilitară, transportată pe o platformă condusă de un cetățean român, căutată pentru confiscare de autoritățile din Germania.

Potrivit Gărzii de Coastă, săptămâna trecută, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un cetățean român, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în județul Prahova, la volanul unei platforme ce transporta o autoutilitară.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile germane. Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat mașina din Germania fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.

Polițiștii de frontieră au extins verificările, iar în data de 20 ianuarie au primit confirmarea din partea autorităților abilitate germane cu privire la faptul că autovehiculul este căutat de autorități.

Autoutilitara, în valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentAtenție șoferi! Un nou sens unic în Constanța
Articolul următorDana Dumitrescu va fi schimbată de la conducerea Teatrului de Stat Constanța