Două autoturisme, cu o valoare de peste 80.000 de lei, căutate de autoritățile din Austria și Belgia, au fost descoperite pe raza județului Constanța.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră constănțeni și colegii lor din cadrul IPJ Constanța au desfășurat, miercuri, acționând în baza unei informații, o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, pe raza județului Constanța au fost identificate două autoturisme, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. La volanul acestora se aflau doi bărbați, ambii în vârstă de 30 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cele două autovehicule sunt căutate de autoritățile din Austria și Belgia, fiind semnalate ca bunuri căutate pentru confiscare.

Autoturismele, în valoare de aproximativ 82.500 lei, au fost indisponibilizate, cercetările fiind continuate de către polițiștii de frontieră sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire, respectiv abuz de încredere.

Articolul precedentDoar 2 zile în care mai poți alege prioritățile orașului; Aproape 6000 de constănțeni au ales deja!
Articolul următorExercițiul „ARIADNE 19” a ajuns la final