Lucrările pe Autostrada Soarelui au fost finalizate.Suprafața carosabilă a fost readusă la nivel și asfaltată la mai putin de 11 ore de la începerea intervenției pentru remedierea deformării care a apărut la km 17 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Constanța – București, din cauza ridicării bruște a două plăci de beton.

Lucrările au fost efectuate de o echipă de 15 muncitori și 2 utilaje care au detensionat plăcile de beton afectate și le-au îndepărtat, după care a refăcut planeitatea și au asfaltat suprafața deteriorată.  Pe tot parcursul intervenției, sectorul de drum în cauză a fost iluminat, semnalizat și supravegheat de un echipaj al Poliției Rutiere, astfel încât lucrările să se poată desfășura eficient și în condiții de siguranță.

Deși a fost impusă restricție de viteză de 60 de km/h pe o porțiune de 200 de m, circulația s-a putut desfășura pe ambele benzi, pe întreaga perioadă în care s-a lucrat la remedierea suprafeței benzii de urgență de la km 17 al A2.

Articolul precedentZiua Internațională a Biodiversității și Ziua Europeană a Parcurilor, sărbătorite la Tulcea și în Delta Dunării
Articolul următorRazie a polițiștilor în târgurile de legume și fructe