Serviciul Evidența Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a început să trimită notificări către persoanele care figurează în baza de date cu actele expirate. Acestea trebuie să se prezinte la sediul serviciului, aflat în incinta CITY Park Mall, pentru a li se emite noile documente. 

În total, 961 de constănțeni au buletinele expirate iar 159 de minori care au împlinit vârsta legală pentru emiterea buletinului nu s-au prezentat încă la Serviciul Evidența Persoanelor pentru eliberarea actului de identitate.

Pentru depunerea documentelor sunt necesare actele de stare civilă (certificat naștere, certificat căsătorie, sentință/certificat divorț, certificat deces soț/soție, după caz) și dovada adresei de domiciliu, original și copie. De asemenea, este nevoie și de prezența proprietarului spațiului de locuit (sau se va prezenta o declarație notarială cu acordul acestuia pentru a vă stabili domiciliul în imobilul său). În lipsa unuia dintre documentele menționate, solicitanții vor putea primi cărți de identitate provizorii, valabile maximum un an.

Articolul precedentCetățean sirian, prins la Negru Vodă după ce intrase ilegal în țară
Articolul următorVeta Biriș, în concert la Mangalia, de Ziua Dobrogei