Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) a decis să achiziționeze aparatură modernă, la Pavilionul B, pentru a eficientiza activitatea instituției.

Pentru 2018, vor fi achiziționate: un aparat terapie electromagnetică – Diapulse, un aparat cu unde scurte – Megapulse Senior 265, un aparat de electroterapie 2 canale, având curenți de joasă și medie frecvență – DUO 400, un aparat terapie cu șocuri HI-Tech Shockmater 500, un aparat ultrasunete Pulson 400, o baie galvanică Tasman/E, un aparat aerosol cu încălzitor Nebtime UN 600, o cadă hidroterapie cu dus subacval Almagro și un dus Vichy 102. Valoarea totală a investiției în noua aparatură se ridică la aproximativ 550 mii lei.

„Anul viitor, vom demara proiectul de modernizare a Pavilionului A, care cuprinde și achiziționarea de aparatură nouă. La Pavilionul B, încă nu putem depune dosarul pentru reabilitare, întrucât mai avem ceva probleme cu actele de proprietate asupra terenului de sub clădire. Facem deja demersuri pentru întabulare, dar până la soluționarea cazului, am decis să cumpărăm aparatură nouă, astfel încât să putem crește punctajul și să ne majorăm veniturile pe 2019 pentru a compensa astfel diminuarea cauzată de reducerea activității la Pavilionul A, generată de începerea proiectului de modernizare”, a declarat managerul instituției, Bogdan Maganu.

 

Articolul precedentPrimele 10.000 de abonamente pentru NEVERSEA 2019 s-au epuizat!
Articolul următorCardurile nationale de sănătate expirate sunt valabile încă doi ani de la data expirării