Trei persoane care consumau alcool pe o plajă terapeutică din Mamaia, destinată copiilor și persoanelor cu dizabilități, au fost sancționate de polițiștii locali.

„Urmare a preluării apelului telefonic efectuat de către un operator economic pe Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la data de 26.07.2018, poliţiştii locali s-au deplasat pe o plajă terapeutică situată în zona Cazino din Stațiunea Mamaia, unde au constatat faptul că trei persoane consumă băuturi alcoolice”, spun polițiștii locali. După ce a fost efectuată procedura identificării persoanelor în cauză, acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 300 lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991rep.

„Pe această cale, solicităm cetățenilor sau turiștilor să sesizeze direct faptele antisociale, care intră în sfera de competentă instituțională, la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142, numerele sunt ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate daca intră în competența instituției noastre. Așa a procedat și administratorul plajei sunând la numerele menționate anterior. În acest fel polițiștii locali au reușit să fie proactivi, reușind să identifice persoanele în cauză, care se aflau încă la fața locului.

Articolul precedentSunset Seamphony la Constanța. Intrarea este liberă
Articolul următorScafandrii militari intervin în căutarea unei persoane dispărute