Copilașii care frecventează creșele aflate în administrarea Primăriei Municipiului Constanța primesc o alimentați sănătoasă, bazată pe alimente bio.

„Meniul s-a schimbat complet așa că cei mici primesc atât la micul dejun cât și la masa de prânz, dar și la gustări, produse cât mai sănătoase”, anunță reprezentanții Primăriei Constanța.

Astfel, la prima masa a zilei, copiii mănâncă pastă din avocado, iaurt de capră, telemea de capră, unt și lapte cu certificat bio, iar la gustări, fructe exotice. Gemurile și dulcețurile sunt fără adaos de zahăr și cu un conținut de fruct de peste 65 la sută.

Prânzul se prepară doar din carne de curcan și de vițel, iar pâinea este cu ultrafibre. „În curând, la gustarea de la ora 10, copiii vor primi și smoothie preparat din fructe exotice și autohtone”, spun sursele citate care au mai precizat că pentru toate acestea, părinții nu plătesc niciun ban în plus. „Primăria Municipiului Constanța suportă 80 la sută din costurile de întreținere a unui copil în creșă”.

Articolul precedentÎmbrăcăminte contrafăcută, de aproape 300 de mii de lei, confiscată în Portul Constanța
Articolul următorCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții”