Un pieton a fost grav accidentat în această dimineață de un șofer băut. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Baba Novac și Dezrobirii, din municipiul Constanța.

În această dimineață, în jurul orei 02.50, un bărbat, de 36 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism pe strada Baba Novac, Vlaicu și, ajungând la intersecția cu strada Dezrobirii, nu a respectat semnificația indicatorului rutier,care la momentul respectiv functiona pe galben intermitent și indicator Oprire, intrând astfel în coliziune cu un autoturism imobilizat în intersecție, ca urmare a  producerii unui accident rutier, soldat doar cu pagube materiale. La momentul acela, autoturismul era condus de un tânăr, de 19 ani.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 43 de ani, pieton (care se afla în fata autoturismului avariat) și vătămarea corporală ușoară a pasagerului din prima mașină, un bărbat, de 35 de ani.