Bărbatul care săptămâna trecută a agresat un taximetrist din Tulcea, după care i-a luat mașina și l-a abandonat în ger, pe stradă, a fost prins de polițiști și a primit mandat de arestare preventivă.

Polițiștii tulceni au fost sesizați telefonic, în dimineața zilei de 29 noiembrie, după ce un bărbat de 57 de ani, taximetrist în municipiul Tulcea, a fost agresat și se află la spital. S-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Tulcea și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, care au stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 noiembrie, bărbatul de 57 de ani, în timp ce desfășura activitatea de taximetrist, ar fi luat un client de pe o stradă din municipiul Tulcea, iar la un moment dat, într-o zonă mărginașă, clientul l-ar fi agresat și l-ar fi deposedat de 60 de lei, un telefon mobil și de autoturismul pe care îl conducea. Autoturismul în cauză a fost identificat de polițiști, pe strada Barajului din municipiul Tulcea, abandonat pe un mal de pământ.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 2 decembrie, polițiștii tulceni au identificat posibilul agresor pe raza municipiul Tulcea, acesta fiind un bărbat de 26 de ani din comuna Izvoarele, județul Tulcea. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar luni a fost dus în fața instanței. El a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, solicitare admisă de instanță.

Articolul precedent„Inima Reginei Maria” în premieră la Constanța
Articolul următorAmbulanță implicată într-un accident rutier