Valori mari de trafic se înregistrează la această oră pe DN 39, la intrarea dinspre A4 către Mangalia, circulația rutieră fiind dirijată pe tronsonul cuprins între intersecția DN39/ A4 și ieşire către Eforie Nord.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, în județul Constanța, traficul rutier pe DN39 este intens. Se circulă îngreunat la ieșirea de pe autostrada A4 și intrarea pe DN39, la Agigea, capacitate redusă  de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă).

Pe autostrada A2 București – Constanța valorile de trafic sunt, în continuare, ridicate pe sensul de mers către Constanța. Pe celălalt sens, nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență – traficul este moderat.

Aglomerat este și la stația de taxare de la Fetești, tot pe sensul de mers către mare, aceasta din cauza faptului că mulți conducători auto preferă, încă, să plătească taxa de pod la ghișeul destinat achitării pe loc a tarifului. De aceea, conducătorilor auto li se amintește că prin stația de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre stațiile autorizate de distribuire a carburanților sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

Polițiștii de la Rutieră le recomandă șoferilor care se deplasează pe autostrăzi:

 

    să respecte limitele legale de viteză;

    să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiții de siguranță;

    să folosească luminile de întâlnire;

    să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație;

    să pună în funcțiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;

    să acorde prioritate la ieşirea din spațiile de servicii;

    să nu circule sau să oprească pe banda de urgență, exceptând cazurile justificate.

Articolul precedentAlertă la Eforie Nord. Persoană dispărută în apele mării
Articolul următorAmenzi de aproape 200 de mii de lei, aplicate pentru comerțul ambulant pe plaje