Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce o aeronava de mici dimensiuni a aterizat forțat în zona aerodromului Tuzla.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, la bordul aeronavei, model Diamond Aircraft 42, se aflau două persoane, una dintre acestea rămânând captivă în epava avionului. Au fost alertate la fața locului o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.

Incidentul nu a fost urmat de un incendiu, iar pompierii militari acționează pentru descarcerarea persoanei rămase în aeronavă.

Cea de-a doua victimă a fost preluată de cadrele medicale de la Ambulanță, în stare foarte gravă., fiind transportată către Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanța.

La ora transmiterii acestei știri, forțele de intervenție împreună cu echipajele medicale acţionează pentru extragerea persoanei încarcerate.

Update – 

Copilotul aeronavei prăbușite la Tuzla a murit în urma accidentului. Cadrele medicale de la Ambulanța din Constanța au efectuat zeci de minute protocolul de resuscitare, dar nu au reușit să-i salveze viața.

Cea de-a doua victimă a fost preluată, conștientă, de elicopterul SMURD, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. Este vorba despre pilotul avionului, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi.

Articolul precedentColectarea deșeurilor în Constanța se face pe secțiuni: reciclabile și menajere
Articolul următorCetățean german, urmărit internațional pentru trafic de droguri, prins la Constanța