Constănțeanca Adina Florea este propunerea ministrului Justiţiei Tudorel Toader la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în locul Laurei Codruţa Kovesi.

 

„În urma desfăşurării procedurii de selecţie care a avut loc în perioada 6 august – 4 septembrie 2018, la sediul Ministerului Justiţiei, vă aducem la cunoştinţă faptul că propunerea ministrului justiţiei Tudorel TOADER pentru numirea în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie este doamna Adina FLOREA. În conformitate cu dispoziţiile art. 54 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, urmează ca această propunere să fie transmisă Consiliului Superior al Magistraturii în vederea obţinerii avizului consultativ, şi ulterior, Preşedintelui României, domnul Klaus IOHANNIS, pentru numirea în funcţie”, se arată în anunţul publicat pe site-ul Ministerului Justiţiei.

 

Fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, fost procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța, Adina Florea este în prezent procuror la PCA.

Articolul precedentFestivalul Vinului Dobrogean la Pontus Euxinus. Program festival
Articolul următorArticole vestimentare contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră