Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – P.T.F. Ostrov au descoperit, ascunse într-un microbuz condus de un cetăţean ucrainean, 152 articole de îmbrăcăminte contrafăcute, în valoare de aproximativ 23.700 lei.

În data de 06.09.2018, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz  înmatriculat în Ucraina, cetăţeanul ucrainean N.R., în vârstă de 22 de ani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse printre bagajele conducătorului auto, 152 articole de îmbrăcăminte (pantaloni și jachete), cu însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.Bărbatul a declarat că nu deține documente legale pentru bunurile descoperite şi intenţiona să le transporte în Ucraina, pentru o cunoștință.

Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate, se ridică la aproximativ 23.700 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

 

Articolul precedentAdina Florea, propusă la șefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie
Articolul următorCampionatul Național Alpha Bank Offshore 2018 începe la Marina Eforie