Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au organizat, vineri, o acțiune umanitară pentru ajutorarea copiilor care învață la școala din satul Vâlcelele, județul Constanța.

Astfel, au fost achiziționate din donații și contribuții benevole ale personalului rechizite și materiale didactice: imprimantă, table magnetice, harta României, caiete, pixuri, cărți de colorat și de povești, blocuri de desen, pensule și acuarele, jocuri educative, etc.

De asemenea, cu sprijinul Colegiului Psihologilor – filiala Constanța, militari și scafandri din cadrul Centrului de Scafandri – Nava Maritimă “Grigore Antipa”, Asociația Filantropica, precum și alte persoane care au dorit să contribuie la această acțiune, au fost dăruite pachete cu dulciuri și articole de îmbrăcăminte.

Pentru că este luna cadourilor și pentru a-i introduce în spiritul sărbătorilor a fost adus un grup de colindători, elevi de la Liceul Teoretic “George Emil Palade”, Constanța, coordonați de psihologul liceului, și totodată, cei mici s-au bucurat de prezența lui Moș Crăciun.

Articolul precedentVremea rea îi scoate pe polițiștii constănțeni în stradă; Ce sfaturi le dau șoferilor!
Articolul următorAtenție la carnea de porc. Recomandări ANSVSA pentru perioada sărbătorilor de iarnă