Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime au constatat, în week-end-ul ce tocmai s-a încheiat, în flagrant delict, 20 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc.

Potrivit BCCO Constanța, în perioada 10-12 august, a fost organizată o acțiune, având ca scop combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, în zona de sud a litoralului, Mangalia – Vama Veche. Astfel, în urma acțiunii, polițiștii au constatat în flagrant delict 20 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc, fiind înaintate mai multe dosare penale către DIICOT Constanța, în care sunt cercetate 17 persoane.

În noaptea de 10 spre 11 august, polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat un bărbat, de 24 de ani, din Mangalia, în timp ce ar fi oferit spre vânzare, fără drept, 20 de grame de amfetamină și 10 comprimate Ecstasy, în localitatea Vama Veche. Cel în cauză a fost reținut de procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța, iar la data de 11 august, Tribunalul Constanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul Biroului de Poliție 2 Mai- Vama Veche și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța.

Articolul precedentCe misiuni au jandarmii în minivacanța prilejuită de Ziua Marinei
Articolul următorZiua Marinei Române. Restricții de circulație la Constanța