Un bărbat a fost rănit, marți, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2A, în zona localității Nicolae Bălcescu din județul Constanța, în care au fost implicate două autoturisme și un camion de mare tonaj. Victima, șoferul unuia dintre autoturisme, a rămas captivă între fiarele mașinii, fiind descarcerată de pompierii militari.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier petrecut pe DN 2A, în zona localității Nicolae Bălcescu. La fața locului au ajuns cinci salvatori de la Detașamentul Medgidia, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, și un echipaj SMURD. În urma coliziunii, șoferul unui autoturism a fost rănit, fiind prins între fiarele mașinii. El a fost scos, conștient, de echipajul de descarcerare și predat elicopterului SMURD, pentru a fi transportat la spital.

Potrivit primelor informații, este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un TIR, iar mașina care a intrat în coliziune cu camionul era tractată cu o șufă, care s-a rupt. Polițiștii rutieri continuă cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Articolul precedentExercițiu de protecție în caz de accident chimic, miercuri, în Constanța
Articolul următorResistematizare rutieră și pietonală în cartierul Tomis Nord