Mai multe persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier în care au fost implicate șase autoturisme, produs în județul Constanța. Din primele date, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, iar cel puțin șapte persoane urmează să fie transportate la spital.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul s-a petrecut duminică la prânz, pe DN 38, între localitățile Topraisar și Amzacea, șase autoturisme fiind implicate într-o coliziune în lanț. Se pare că persoanele dintr-un autoturism au decis să oprească pe marginea drumului pentru a cumpăra pepeni, iar mașina din spate nu a mai putut evita coliziunea.

La fața locului au intervenit salvatorii de la Serviciul de Ambulanță Județean și cadrele medicale ale SMURD, din cadrul ISU Dobrogea, fiind trimis inclusiv elicopterul SMURD, primele informații de la fața locului anunțând că 12 persoane au fost rănite.

Ulterior, polițiștii au confirmat existența a șapte victime, ce au răni ușoare, care urmează a fi transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Polițiștii spun că, din primele date, accidentul s a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță în trafic. Pentru moment traficul în zona accidentului a fost blocat cât timp polițiștii efectuează cercetările la fața locului.

Articolul precedentSimona Halep este în finală la Montreal.Ce adversară va avea
Articolul următorAmple manifestări, de Ziua Marinei, la Mangalia