Trei persoane au fost rănite, între care un tânăr în vârstă de 17 ani grav, într-un accident rutier produs în apropiere de stațiunea Costinești, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism cu volan pe dreapta.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN39, în zona intersecției cu DC6, care duce către stațiunea Costinești, din cauza neacordării de prioritate. „Autoutilitara, înmatriculata în județul Tulcea, nu a acordat prioritate la ieșire în DN39 și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Bacău. Autoturismul are volan pe partea dreapta”, spun sursele citate.

Evenimentul, produs pe fondul neacordării de prioritate, s-a soldat cu rănirea a trei persoane, toate din autoturism, cel mai grav fiind un tânăr în vârstă de 17 ani, aflat pe scaunul din dreapta-față al mașinii. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD, care l-a preluat pe tânăr, ce se afla în stare comatoasă, pentru a-l transporta la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

De asemenea, șoferul autoturismul a rămas captiv în mașina distrusă, fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare. Bărbatul a suferit răni la picioare, fiind și el transportat cu o ambulanță la spital.

Momentan, în zonă, circulația rutieră între Constanţa şi Mangalia se desfășoară pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Articolul precedentProiect neconvențional de promovare a beneficiilor psihoterapiei, la Vama Veche
Articolul următorȘedință tehnică înaintea partidei FC Viitorul – Racing Union