ISU Sibiu intervine de urgență la intersecția DJ 106A (Sibiu – Paltinis) cu DJ 106D (Sibiu – Cisnadioara), la un accident rutier. 

La fața locului sunt mobilizate o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și ATPVM. De asemenea la fața locului sunt și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic.  Din primele informații, sunt implicate in accident 4 persoane încarcerate. Intervenția este în desfășurare, revenim cu informații.

UPDATE 

În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, 3 bărbați în vârstă de 24, 50 și 63 prezentau leziuni incompatibile cu viața, medicii prezenți la fața locului declarând decesul acestora.  De asemenea, alte 2 persoane implicate în accident au fost grav rănite. Un minor în vârstă de 15 ani, a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la CPU Luther și un bărbat de 30 de ani. 
Ambii au fost transportați la spital de echipajele SAJ.

Articolul precedent10.620 de persoane fizice s-au înscris în sesiunea programului „Casa Verde Fotovoltaice 2023” pentru Regiunea Sud-Est
Articolul următorVIDEO Alertă în Slobozia! Șerpii ies pe străzi