masina

 

La Constanța a început astăzi campania de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului.
Prima mașină abandonată a fost ridicată de polițiștii locali  în cursul zilei de astăzi, din proximitatea parcului Oleg Danovski și va fi depozitată într-un loc special amenajat de către administratorul drumului.
Acțiunea poliției locale vizează cele 23 de autovehicule identificate ca fiind abandonate și/sau fără stăpân pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.
Activitate urmărește eliberarea domeniului public sau privat ocupat în mod nelegal, asigurarea fluenței și siguranței rutiere în municipiul Constanța, dar și menținerea curățeniei în unele zone în care aceste autovehicule sunt adevărate focare de infecție, fiind adăpost pentru persoanele fără locuință sau adevărate ghene de gunoi.
Acțiuni similare se vor derula și în perioada următoare, s-a demarat procedura de stabilire a situației legale și pentru alte autovehicule pentru care există indicii  că ar fi fără stăpân sau că ar fi abandonate.

Articolul precedentAu fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Păun Pincio
Articolul următorPașapoarte turcești cu ștampile contrafăcute, descoperite la Negru Vodă