CFR Călători introduce suplimentar în circulație, în perioada 13 – 14 iulie 2019, un tren interregio pe ruta Bucureşti Nord – Lehliu – Feteşti – Constanţa, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 11.15 şi sosire în Constanţa la ora 13.37.

Potrivit unui comunicat al companiei naţionale de transport călători, decizia a fost luată în vederea adaptării capacităţii de transport la cererea crescută a publicului călător.

CFR Cățători previzionează că în perioada imediat următoare vor aparea vârfuri importante de trafic ce vor solicita la maximum capacitatea de transport pusă la dispoziție. Există riscul ca disponibilitatea biletelor să fie epuizată cu 1-2 zile înainte de plecarea trenului.

!Pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute generate de epuizarea locurilor, CFR Călători recomandă pasagerilor să își programeze din timp călătoria către destinațiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație și să îşi cumpere cu ANTICIPAȚIE legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție”.

 

Articolul precedentSimona Halep, calificată în semifinale la Wimbledon
Articolul următorSpectacol pe cer la Black Sea Air Show