Prima editie a BLACK SEA AIR SHOW va avea loc pe pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, sâmbătă, 13 iulie.

Black Sea Air Show se deschide la 12.30 cu evoluţiile aeriene ale Aeroclubului României, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă şi Regional Air Services. Va fi o perioadă de două ore şi treizeci de minute de evoluţie a aeronavelor civile, urmată de două ore de evoluţie a aeronavelor militare, un elicopter PUMA R330, MIG 21 Lancer, F16 şi aeronavele de vânătoare Typhoon, ale Italian Air Force.

În perimetrul aeroportului va fi organizată o expoziție statică, vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă un elicoptere militare, o autospecială PSI militară și  diferite echipamente, fiind amenajate totodată o zonă de food, o zonă VIP.

La dispoziţia vizitatorilor vor fi puse mijloace de transport, pe ruta Constanţa – Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”

În cadrul evenimentului  de lansare oficială a Black Sea Air Show au fost prezenți  reprezentanți ai partenerilor americani din Baza militară de la Mihail Kogălniceanu, dar și francezi și elvețieni, regizori și producători ai unui film ce se va turna în luna august la Constanța, Mamaia și chiar pe aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța. Eduard Irimia, unul dintre Ambasadorii onorifici ai stațiunii Mamaia a adus echipa de filmare, condusă de Alain Depardieu, fratele renumitului actor Gerard Depardieu.

Intrarea la Black Sea Air Show este liberă, începând cu ora 10.30.

Articolul precedentTren suplimentar pe ruta București Nord – Constanţa în perioada 13 – 14 iulie 2019
Articolul următorAccident mortal pe A4. Pieton spulberat de trei autoturisme