O ambulanță ce transporta un pacient, de la Spitalul Județean Constanța către spitalul TBC din Agigea a fost acroșată de un autoturism, șoferul vinovat fugind de la fața locului. Nici persoană nu a fost rănită în accident, ambulanța putându-și continua misiunea.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță din Constanța, în timp ce o ambulanța se deplasa, marți dimineață, pe Șoseaua Mangaliei, în zona Doraly a fost acroșată de către un autoturism care circula din sens opus și al cărui șofer, pierzând controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, unde a avut loc impactul. Ambulanța circula regulamentar, într-o misiune secundară prin care transfera un pacient de la Spitalul Judeţean Constanța către Spitalul de Pneumoftiziologie Agigea.

În urma impactului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, iar ambulanța și-a continuat drumul spre spital unde a predat în bune condiții pacientul pe care-l transporta.

„De menționat este faptul că șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului”, mai spun sursele citate.

Reprezentanții IPJ Constanța spun că, fiind vorba despre accident rutier soldat doar cu pagube materiale, conform legii, persoanele implicate au la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la Biroul Tamponări.

Articolul precedentVIDEO| Incendiu puternic la 23 August. 15 pompierii se luptă cu flăcările
Articolul următorSpărgătorii de nunți: polițiștii locali au mers neinvitați la o nuntă din Constanța