Polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști de la Agenția Națională Antidrog, au desfășurat activități de prevenire a consumului de substanțe interzise și a delincvenței juvenile, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 6 ”Nicolae Titulescu” Constanța, în cadrul Programului de prevenire a victimizării minorilor și Campaniei ”Dincolo de aparențe”.

Totodată, împreună cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliți Rurală Mihail Kogălniceanu, au desfășurat activități de prevenire a violenței în familie, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 1 Grădina, în cadrul Programului de prevenire a violenței domestice.

La data de 31 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de instruire a cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” Constanța, în cadrul Planului teritorial comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar de pe raza județului Constanța.

Foto Arhivă

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentZi cu ghinion pentru un bărbat din Cogealac
Articolul următorS-a deschis sezonul croazierelor. Nava Viking Rinda, escală în portul Constanța