Peste 70 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean Tulcea au donat, marți, sânge pentru semenii aflați în suferință, la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea.

Astfel, polițiștii tulceni au vrut să facă mai mult în această perioadă de apropierea Zilei Naţionale a României și a Sfântului Andrei, s-au prezentat marţi dimineață la Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiul Tulcea, unde, după ce li s-a făcut evaluarea medicală, au donat sânge. Cei peste 70 de polițiști tulceni care au donat sânge au dorit să le aducă astfel o mică alinare celor care starea de sănătate nu le permite să fie alături de familie și de cei dragi și să le dea o speranță, chiar dacă pentru ei, sărbătorile religioase şi cele culturale  înseamnă să stea pe un pat de spital.

Poliţiştii tulceni speră ca acest lichid vital donat de ei, va ajuta cât mai multe persoane care au nevoie de transfuzii, să treacă peste momentele critice.

Acțiunile umanitare ale poliţiştilor tulceni vor continua, așa cum o fac an de an, iar prin acest gest, poliţiştii tulceni încurajează pe toți cei disponibili să se alăture acestei acţiuni de donare de sânge.

Articolul precedentVIDEO/ Prinsă de polițiștii locali în timp ce vindea țigări fără timbru
Articolul următorDin cauza unei avarii, centrul orașului Constanța a rămas fără apă caldă și căldură