Astazi, vremea se va încalzi în cea mai mare parte a tarii, dar mai semnificativ în sud-vest si sud, unde va deveni calda pentru aceasta data. Temporar vor fi precipitatii sub forma de ploaie în Maramures si local în Moldova si Transilvania. La munte precipitatiile vor fi mixte și vor fi condiții de polei, iar vantul va prezenta intensificari în zona montana înalta.

Temperaturile maxime vor porni de la 2 grade în nordul Moldovei, si ajung pana spre 16…18 grade în sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei.

Si in Bucuresti, vremea se va încalzi fata de ziua precedenta, astfel valorile termice se vor situa peste cele normale la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar temperatura maxima va fi de 13…14 grade.

La munte, vremea se va încalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi mai mult noros, pe arii relativ extinse se vor semnala precipitatii mixte si vor fi conditii de polei. Vântul va avea intensificari pe creste, temporar cu viteze de peste 70…80 km/h.

Articolul precedentMajorarea PENSIILOR. Simona Bucura Oprescu, la Culisele Statului Paralel: „Facem legea ca o formă de respect pentru România”
Articolul următorGREVĂ în instituțiile Ministerului Muncii – Sindicaliștii amenință că activitatea va fi oprită pe termen nelimitat