Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o informare vizând vreme deosebit de rece, ninsori la munte şi precipitaţii mixte în zonele subcarpatice.

Potrivit ANM, în intervalul 6 octombrie, ora 12:00 – 8 octombrie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece şi se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte.

Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

În Dobrogea, vremea se menține rece și în următoarele ore. Pentru duminică, meteorologii au anunțat temperaturi maxime de până la 16 grade Celsius, cu cer variabil în mare parte și vânt slab până la moderat.

Articolul precedentTrei persoane spulberate pe trecerea de pietoni
Articolul următor„Al cui ești tu?” Drama copiilor ai căror părinți sunt nevoiți să lucreze în străinătate