Teatrul de Stat Constanța vă invită la premiera noului său spectacol, „Memoria apei”. Avanpremiera este programată vineri, 20 septembrie, iar premiera – sâmbătă, 21 septembrie 2019, ora 19:00.

„Memoria apei” este primul mare succes al scriitoarei englezoaice Shelagh Stephenson. Piesa a fost montată în premieră la Hampstead Theatre din Londra în 1996 și a câștigat premiul Laurence Olivier pentru cea mai bună comedie. Textul a fost adaptat și pentru film, produs în 2002, cu Julie Walters în rolul principal, sub titlul „Înainte să pleci”. Piesa, în care trei surori se întâlnesc pentru a pregăti funeraliile mamei lor, are o sursă autobiografică evidentă, fiind scrisă imediat după moartea mamei lui Shelagh Stephenson, iar scriitoarea având patru surori.

Spectacolul vladimir antoneste montat de Vladimir Anton, iar scenografia este realizată de Maria Miu, secondată de Diana Sav.

Distribuția este alcătuită din Dana Dumitrescu, Liviu Manolache, Alina Manțu, Georgiana Rusu, Laura Iordan-Adrian și Andu Axente.

Articolul precedentLucrările de dragaj din Portul Constanța au intrat într-o nouă etapă
Articolul următorAccident cu cinci victime provocat de un șofer băut