Reprezentanți ai 10 dintre cele mai importante agenții de turism turoperatoare din Turcia au aterizat, miercuri, 01 mai, au aterizat pe aeroportul de la Mihail Kogălniceanu. Ei vor participa la un Infotrip, ce cuprinde vizitarea stațiunilor, locațiilor de cazare și masă și a atracțiilor turistice din Constanța, Mamaia, Dobrogea continentală, Tulcea și Delta Dunării.

„Ne continuam eforturile demarate împreună cu Turkish Airlines Constanța în ultimii 5 ani, pentru a promova Dobrogea turistică, Litoralul Românesc, Delta Dunării și, astfel, România turistică pe piețe de turoperatori străini, care să genereze sosiri de turiști străini în Dobrogea și, desigur, mai mulți pasageri pe zborurile Turkish Airlines către și de la Constanța. De această dată, organizam un Infotrip pentru turoperatori din Istanbul și Turcia, la invitația Turkish Airlines Constanța, în perioada 1 – 5 mai, pentru a surprinde un moment de referință în destinația Dobrogea, și anume deschiderea sezonului pe Litoral și în Delta Dunării”, spune președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin.

Timp de patru zile, turoperatorii turci vor vizita hoteluri și resorturi de 4 și 5 stele din Constanța, Mamaia, Năvodari și din Delta Dunării. Pe 2 și pe 3 mai, vizita cuprinde deplasare, noapte de cazare și croaziere în Delta Dunării, iar pe 3 mai, invitații turci vor petrece la Seara Dobrogeană, pentru a descoperi unul dintre cele mai atractive produse turistice de pe Litoral – „Traditional Dobrodgean Dinner&Show”.

Articolul precedent1 Mai sau Armindenul. Tradiții și obiceiuri
Articolul următorFOTO VIDEO| Controale în hotelurile din Mamaia. Ce au găsit inspectorii CJPC