Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis, vineri, femeilor din PSD, la Mamaia, că nu le va dezamăgi, că este susţinută de alianţa PSD-ALDE și că nu are niciun motiv să facă „un pas înapoi”.

„Nu am să vă dezamăgesc. Am puterea, am tăria, am determinarea, am o echipă alături, vă am pe voi alături, am conducerea partidului alături de mine, sunt susţinută de alianţa PSD-ALDE, nu am niciun motiv să fac un pas înapoi”, a afirmat Dăncilă, la Şcoala de Vară a Femeilor PSD de la Mamaia.

Ea a mai spus și că nu este intimidată nici de jigniri, nici acuzele unora sau altora „atât timp cât am certitudinea că România merge pe un drum bun”. „Apoi îmi pun întrebarea pe care cred că multe dintre colege o au – pe mâinile cui să lăsăm România? A unui partid care vrea să dărâme guvernul cu ajutorul plângerilor penale, a unui partid care preferă circul în instituţiile statului, a unui partid care face circ în Parlamentul României? Ăştia sunt oamenii care să conducă România, care să ne conducă în direcţia bună?”, a mai spus Dăncilă.

Tot cu această ocazie, în fața femeilor social democrate din sală, premierul și-a motivat și greşelile de exprimare prin oboseala acumulată și că cei care îi „numără virgulele” nu au altceva de criticat.

Da, poate că am greşit, este o presiune imensă, este oboseală imensă, încercăm să facem mult şi de multe ori pe fondul oboselii am făcut greşeli, dar nu voi greşi niciodată în deciziile pentru România şi români şi cred că asta e important. Iar faptul că nu am greşit e reliefat de drumul bun pe care merge economia românească, de deciziile pe care le-am luat, de implicarea fiecărui coleg, de implicarea tuturor, pentru că toate aceste lucruri se fac în echipă, le-am discutat şi hotărât împreună”, a mai spus premierul Viorica Dăncilă.

Articolul precedentFinanțare pentru modernizarea Portului Constanța
Articolul următorAccident rutier la intrarea în Mangalia.Intervine elicopterul SMURD