Viitorul a obținut a doua victorie din acest sezon, în deplasare, scor 2-0 cu FC Voluntari, în etapa a-VII-a a Ligii I de fotbal.

Viitorul a deschis scorul prin olandezul Kevin Lukassen în minutul 66. Scorul final a fost stabilit de Casap în minutele de prelungire cu un șut de la 14m.

”Sărbătorim victoria, am crescut ca echipă. Ultimele trei meciuri au fost bune, aici a fost greu, aici a pierdut FCSB, nu e ușor niciodată la Voluntari.

O luăm pas cu pas, ne mai trebuie timp, cu siguranță că vom arăta și mai bine în următoarele săptămâni. Totuși, chiar dacă suntem într-o restructurare, trebuie să câștigăm puncte.

M-am adaptat aici, fotbalul este la fel peste tot, clar că există anumite diferențe, unele detalii. Îmi place campionatul de aici, apreciez mulți jucători din Liga 1. Suntem puternici, dar nu vreau să vorbesc despre play-off, despre ce poate fi în primăvară, nimic altceva nu contează, decât meciul următor”, a declarat, Ruben de la Barrera.

FC Viitorul acumulează 9 puncte și urcă pe locul 9 în clasamentul Ligii I.

Următorul meci în Liga 1 pentru Viitorul va avea loc duminică, 25 octombrie, de la ora 18.45, pe teren propriu, cu FC Argeș, în etapa a 8-a.

 

Sursa: Realitatea de Constanta