Alertă la 112 la Mangalia, pe strada Farului, în urmă cu puțin timp. Două persoane au fost împușcate cu o armă de vânătoare, într-un scandal, izbucnit în urma unui botez.

Ambele persoane au fost deja transportate la spitalul din Mangalia, unul dintre cei împuşcaţi este în stop cardio-respirator. Intervine şi elicopterul SMURD.

Polițiștii constănțeni l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia, care a tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Mangalia.

UPDATE:

Persoana care era în stop cardio-respirator a murit, iar celălalt rănit va fi transportat la Spitalul Județean Constanța.

Scandalul din stradă s-a mutat la Spitalul Municipal Mangalia. La fața locului au fost trimiși jandarmi și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

La Mangalia, scandalul este departe de a se încheia. În timp ce polițiștii efectuau cercetări, un bărbat ar fi împiedicat, prin manifestarea unui comportament agresiv, desfășurarea normală a activităților. Persoana a fost încătușată.  Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii  au folosit, o grenadă care împrăştie gaze iritant lacrimogene, nicio persoană nefiind rănită.

 

Articolul precedentOperatorii economici de pe litoral amendați pe bandă rulantă
Articolul următor2000 de pacienți investigați la UPU Constanța în minivacanța Sf. Maria