Urmărire ca în filme noaptea trecută pe străzile din municipiul Constanța, pentru prinderea unor hoți. Două mașini de poliție au fost avariate și două persoane au fost prinse de echipajele de poliție. Se pare că mai multe persoane din mașina au reușit să fugă și sunt căutate.

Potrivit IPJ Constanța în noaptea de 26/27 aprilie polițiștii locali constănțeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autovehicul care se deplasa pe strada Spiru Haret din municipiul Constanța,, cu viteză redusă și cu portbagajul deschis.  Polițiștii locali au procedat la urmărirea autoturismului, iar pe strada Valu lui Traian, au observat faptul că mai multe persoane au coborât din interiorul autovehiculului și au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos.

La vederea forțelor de ordine, persoanele au urcat în autoturism și au demarat, nerespectând somațiile forțelor de ordine abandonând utilajul pe strada.

În sprijinul polițiștilor locali  au sosit echipaje de la secțiile de poliție din cadrul I.P.J. Constanța, împreună reușind  blocarea autovehiculului în trafic pe strada Dezrobirii. Persoanele au părăsit autoturismul, fugind de la fața locului.  Jandarmi, polițiști locali – au pornit în urmărire și au reușit imobilizarea a două dintre persoane, dintre care unul fiind șoferul..

În timpul urmăririi au fost avariate două mașini, una de poliție și una de poliție locală,fără a se înregistra victime.

Cei doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug-test, rezultatul fiind negativ.

În continuare, polițiștii constănțeni desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun

Articolul precedentULTIMA ORĂ! 150 constănțeni infectați cu COVID 19, vindecați și externați
Articolul următorO nouă avarie RADET lasă constănțenii fără căldură și apă caldă.Ce zone sunt afectate