Un bărbat a ajuns la spital cu posibile arsuri de căi respiratorii după ce un incendiu a izbucnit, luni dimineață, la un cămin de nefamiliști din Murfatlar, alte 25 de persoane reușind să iasă în siguranță.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni dimineaţă, la un incendiu izbucnit într-un cămin de nefamilişti din localitatea Murfatlar.

Focul afecta acoperișul blocului, iar la fața locului au intervenit 13 pompieri, cu două autospeciale de stingere și o autoscară mecanică. La sosirea pompierilor, aproximativ 25 de persoane ieșiseră în siguranță, dar un bărbat cu posibile arsuri de căi respiratorii a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ulterior, în jurul orei 09.00, în zonă a ajuns încă o autospecială de stingere de la Detașamentul Medgidia, acoperișul fiind cuprins de flăcări pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Articolul precedentHC Dobrogea Sud s-a calificat în grupele Cupei EHF. Spectacol la Constanța
Articolul următorVreme caldă și ploi slabe, astăzi, la Constanța!